Fatete dentare

Fatete dentare sunt lucrari care au drept principal scop acoperirea doar pe partea exterioara, vizibila a dintelui. De obicei, sunt confectionate din ceramica si cel mai important rol al unei fatete dentare este cel estetic. Fatetele dentare ceramice reprezinta acele restaurari, cele mai fizionomice, foarte apropiate de ceea ce inseamna natural dar si cele mai delicate.

Albirea dintilor

Nu mai amana momentul schimbarii, vino la cabinetul stomatologic Dr. Cox si fa primul pas spre tratamentul de albire dinti.Tratamentul prin care se albesc dintii este eficient si va ajuta sa va recuperati zambetul sanatos

Endodontie

Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu tratarea canalului radicular (tratament cunoscut popular sub denumirea de "omorarea nervului"). Termenul "endodontie" provine din limba greaca, si s-a format prin alaturarea a doua cuvinte "endo" - ce se traduce prin inauntru si "dontia" - ce reprezinta dinte. Deci endodontia consta in tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui.

Estetica dentara

Estetica dentara se refera la un tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet care sa atraga toate privirile. Practic, estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, aduna tehnici si proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei care au scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare.

Implant dentar

Raspunsul este foarte simplu: orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti. Trebuie sa stiti ca o problema dentara, oricat de mica ar fi ea, netratata corespunzator si la timp poate genera probleme destul de grave pentru organism. Pentru a evita problemele de orice natura din cauza unei afectiuni dentare, te asteptam la cabinetul Dr Cox pentru a le rezolva.

Tratament parodontoza

Paradontoza reprezinta o degenerare a paradontiului, tesut prin care sunt fixati dintii in osul maxilarelor, constand in retractia gingiilor, dezvelirea pronuntata a dintilor si, in final, caderea lor. Este o boala a gingiilor si nu a dintilor. Statisticile arata ca 70% dintre oamenii din intreaga lume sufera de paradontoza.

Tratamente naturiste

Provenienta din natura a preparatelor confera un avantaj major tratamentelor naturiste. Organbismul metabolizeaza mai bine un produs natural decat unul artificial. Uneori tratamentele din plante sunt mai bune decat cele alopate pentru anumite afectiuni si eventualele efecte secundare sunt mai slabe decat in cazul tratamentelor chimice.

Canticer

Cancerul este o afectiune care apare cand celulele intra inrtr-un proces de diviziune necontrolat, formand formatiuni anormale numite tumori. Tumorile maligne pot duce la decesul pacientului.

Endodontie - Importanta obturatiei de canal

Scopul obturatiei este eliminarea infectiei din tesutul care se afla in canalul unei masele. Obturatia ajuta la vindecarea tesuturilor iritate si eliminarea tesuturilor bolnva cum ar fi cele necrozate, sau pula dentara care nu poate fi eliminata prin proceduri terapeutice normale si cauzeaza distrugerea tesuturilor adiacente.

Endodontie - Informatii utile

In timp s-au facut nenumarate imbunatatiri ale tehnologiei responsabile cu intretinerea canalelor. Stim ca exista lasere si tehnici de sedare care fac a interventiile pe canal sa se faca mai usor. Endodontia se ocupa in mod special cu tratarea pulpei dentare si canalelor radicular.

Endodontie - Chirurgie

Asa cum am aratat in articolele anterioare daca tratamentul endodontic nu da roade se apeleaza la chirurgie endodontica, o ramaura ce tine de endodontie.

Albirea dintilor - Sfaturi

In timp ce obiceiuri precum fumatul, consumul de cafea si bauturi alcoolice sau carbogazoase pridyc pete pe dinti sunt si substante care, folosite, fac ca dintii sa isi recupereze albul natural.

Albirea dintilor - Informatii utile

Tratamentul de albire dentara se numara printre cele mai solicitante servicii de estetiva dentara ceea ce rezulta din reactia tot mai mare a societatii fata de importanta infatisarii. Albirea dintilor este cu atat mai solicitanta pentru persoanele supuse ochiului public.

Albirea dintilor - Cea mai eficienta metoda

Tratamentul pentru albirea dintilor in mediu organizat, adica in cabinetul stomatologului, se desfasoara astfel: medicul izoleaza gingiile pentru a le proteja de efectul agentului de albire fie cu gel fie cu un baraj de cauciuc si aplica peroxidul pe exteriorul dintilor.

Cele mai comune practici in estetica dentara

Estetica dentara nu este o ramura individuala a stomatologiei ci inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe ramuri ce au ca scop imbunatatirea aspectului dintilor.

Estetica dentara - Stiati ca?

72% din populatie are carii, 42% din romani au placa dentara, 58% au tartru, 23% au carii la nivelul radacinei dintelui, 43% au afectiuni parodontale, 57% se confrunta cu respiratia urat mirositoare si 37% au pete pe dinti, conform unui studiu UNAS?

Avantaje fatete dentare

Unul din factorii care determina succesul social si profesional este reprezentat de dintii sanatosi, dar acest lucru nu e suficient. Dintii trebuie sa fie frumosi pentru a oferi un zambet agreabil si pentru a ne simti increzatori.

Cum se aplica fatete dentare?

Pentru a realiza fatetarea dentara este necesar sa faceti aproximativ 3 vizite la stomatolog, consultatia de specialitate, prepararea si amprentarea, fixarea propriu-zisa a fatetelor.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare acopera suprafata frontala a dintelui si rolul lor e strict legat de domeniul esteticii: va vor ajuta sa obtineti un zambet mai frumos acoperind dintii diformi, uzati sau cu discromii. Prin fatetarea danturii se rezolva probleme cum ar fi dintii prea spatiati sau ciobiti.

Avantaje implant dentar

Pentru ca rezultatul sa fie bun este suficient sa va spalati normal pe dinti si sa folositi ata dentara. Se recomanda intreruperea fumatului pentru ca acesta ingreuneaza vindecarea. Chiar daca tratamentul prin implant dentar nu este foarte popular in Romania in ultimul timp s-a constata o crstere a cererii in materie de impanturi dentare.

Mituri implant dentar

Un numar foarte mare de pacienti sunt informati gresit cu privire la implanturile dentare. Tocmai de aceea v-am pregatit aceasta lista cu mituri despre implantul dentar:

 
 

Specialistii nostrii

Dr. Cristina Marinescu
Dr. Cristina Marinescu

medic stomatolog Mobil: 0722.409.504

Asis. Petruta Tanase
Asis. Petruta Tanase

Pentru programari Mobil: 0726.208.692

Dr. Andreea Plesnicute
Dr. Andreea Plesnicute

medic stomatolog Mobil: 0723.655.538

 
 

Ce spun clientii nostrii

 Domnule doctor dentist,va multumesc pentru,,arta dentara"desavarsita pe care ati dovedit-o in ceea ce ma priveste.Acum pot rade din nou si,mai ales,pot manca fara probleme.Toti ai mei din New York au apreciat la superlativ rezultatul muncii unui excelent dentist din Bucuresti,acela fiind,evident,medicul Ion Dragnea.Este posibil ca si fiica mea ,Olivia,sa aiba nevoie de ajutorul dumneavoastra,la anul.Va doresc toate cele bune!cu multumiri prof.Mariana Terra  

prof.Mariana Terra
 
 

Orarul Cabinetului

  •  Luni : 9:00 - 20:00
  •  Marti : 9:00 - 20:00
  •  Miercuri : 9:00 - 20:00
  •  Joi : 9:00 - 20:00
  •  Vineri : 9:00 - 20:00
  •  Sambata : 9:00 - 13:00
  •  Duminica : inchis

Contactati-ne!

 

0723642549
0726208692
0723655538